Bos plukken of locatie huren?

Naast dat we hier zelf wonen als familie stellen we ons landgoed en de bijbehorende Pluktuin Dordrecht van tijd tot tijd open. Dat doen we tijdens de plukochtenden maar het is ook mogelijk de locatie te gebruiken voor een besloten evenement.

ALS LOCATIE GEBRUIKEN?

Heb je iets te vieren of een (besloten) evenement? Dan kun je onze locatie huren. Het 15 meter lange -bij de pluktuin behorende- overdekte terras is namelijk uitermate geschikt hiervoor! Dat kan voor een gezellig samenzijn, bruiloft, baby-shower of ander event. Mail ons gerust voor de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.

Het terras is voorzien van 5 grote vierkante tafels, 30 stoelen en desgewenst 6 statafels. Verder is er een eigen toilet aanwezig en is de keuken vrij te gebruiken.

We verhuren het voor een minimale duur van 3 uur. Vertel ons met hoeveel gasten je ongeveer bent en dan doen wij vrijblijvend een prijs en beschikbaarheid check.

Ook hobby fotografen zijn welkom om de pluktuin te gebruiken. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

EEN BOS BLOEMEN PLUKKEN?

Tijdens het seizoen meestal van half juli tot half oktober is het mogelijk op zaterdagochtend tussen 9.30 – 12.30 langs te komen om zelf een bos bloemen te plukken. Reserveren is niet nodig. Een bos kost 6 euro, betalen kan contant of per pin.

Kinderen tot 12 jaar plukken gratis een klein bosje mee (voor de begeleiding gaan we uit van 1 volwassene per 2 kids).

Soms zijn we ook op andere momenten geopend, kijk daarvoor op Facebook of Instagram.

Tip: vergeet je eigen schaar niet mee te nemen!

PARKEREN OF MET DE FIETS

Parkeren met de auto? Dat kan, zolang er plaats is, op het erf, anders op het industrieterrein (2 min lopen). Langs de weg is niet toegestaan. Fietsen kunnen helemaal achterop het erf.  Daar vind je ook de ingang.

We hopen je graag te ontmoeten bij een van onze pluktochtenden.

Familie Pluktuin Dordrecht